Chord Pianika Pamer Bojo

Chord Pianika Pamer Bojo. Chords For Pamer Bojo Didi Kempot Cover Kentrung Amoh Pkcrew. F G ning opo seneng aku Em Am yen mung nggawe laraku F G C G pamer bojo anyar ning ngarepku. Chord Gitar Didi Kempot Cidro Janji Tegane Kowe Ngapusi.

Tutorial Melodi Pamer Bojo Full - YouTube
Tutorial Melodi Pamer Bojo Full – YouTube (Martha Spencer)

Chord Pianika Pamer Bojo

Bm F#m Rino wengi atiku rasane peteng G A F#m Bm Tansah kelingan kepengen nyawang G Em A Sedelo wae uwis emoh tenan. [Intro]: G A. D G D Koyo ngene rasane wong nandang kangen. Lengkap dengan Lirik, chord kunci, melodi instrumen piano keyboard gitar. Chord LUNGAKU – GUYONWATON C Em Am ademe angin wengi C F Em Dm G Ra mampu nambani panase neng ati C Em Am atiku mbok gawe loro C F Em Dm G. F G pamer bojo anyar C neng ngarepku.

Chord kunci gitar lirik lagu istighfar sak kuatmu didi (kunci) dan ambyar kempot pamer bojo pianika wuyung lungiting asmoro.

Not Pianika Pamer Bojo – Didi Kempot. pamer bojo anyar neng arepku C F C. cidro janji tegane kowe ngapusi Am Em. nganti seprene suwene aku ngenteni F G Em Am.

Chord Gitar dan Lirik Lagu Pamer Bojo Cipt. Pakdhe Didi …

Pamer Bojo cover Didi kempot chord + lirik – YouTube

Chord Gitar Didi Kempot Cidro Janji Tegane Kowe Ngapusi.

Not Angka Pianika Jaga Mata Jaga Hati – DJ Qhelfin. F sing ning njero lemariku Dm nanging bojo anyar. Chord LUNGAKU – GUYONWATON C Em Am ademe angin wengi C F Em Dm G Ra mampu nambani panase neng ati C Em Am atiku mbok gawe loro C F Em Dm G. Cidro janji tegane kowe ngapusi Nganti seprene suwene aku ngenteni Nangis batinku nggrantes uripku Teles kebes netes eluh neng dadaku. Bm F#m Rino wengi atiku rasane peteng G A F#m Bm Tansah kelingan kepengen nyawang G Em A Sedelo wae uwis emoh tenan. [Intro]: G A.

Pamer Bojo cover Didi kempot chord + lirik – YouTube

Chord Gitar Pamer Bojo Didi Kempot, Kunci Gitar Terpopuler …